Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за турския сериал "Листопад" - сюжет, герои, актьори, новини, интервюта, снимки.
Автор: listopad Категория: Забавление
Прочетен: 400462 Постинги: 13 Коментари: 95
Постинги в блога
2  >  >>

Новите епизоди на хитовия сериал „Листопад” стартират по bTV от 30 август. Любовта, страданията и радостите на семейство Текин ще станат още по-интригуващи и вихрени в – от 30 август с двучасов старт от 20:00 часа. Зрителите ще имат възможност да гледат хитовата поредица всяка седмица, от вторник до петък от 20:00 часа. image

 В новите серии ще стане ясно дали Шевкет ще успее да завърши строежа или най-големият му страх – да се провали и да стане за смях пред всички, ще се сбъдне? И още – дали Фикрет, която се омъжи, за да избяга от семейството си, наистина е намерила щастието в лицето на Тахсин и бебето? Ще успее ли Неджля да преодолее смъртта на мъжа си и да се пребори с предразсъдъците на семейството му? Как ще реагира семейството на Лейля, когато тя им съобщи, че е бременна?

 imageЗрителите ще научат още дали стожерът на семействто – Али Ръза, ще устои на всички удари на съдбата. Какви други удари е подготвил животът за семейство Текин и ще устои ли дървото на повратите.

 



Категория: Забавление
Прочетен: 1790 Коментари: 0 Гласове: 0
Амбициозната Ферхунде
отimage "Листопад" се усмихва
закачливо от корицата на  списание DIANA.
В новия
си брой  дамското издание ще изнада приятно всички почитатели на хитовия турски сериал. Интервю с актрисата Дениз Чакър - Ферхунде, любопитни факти от живота на актьорите - Халил Ергюн, Фахрие Евджен, Седа Демир. Интересни акценти за "манекените" в "Листопад", къщата на Али Ръза, коя е баба Джеврие и др.
Освен всичко за сагата "Листопад", в списанието ще откриете невероятни идеи  и съвети за красотата, модата, здравето и любовта.
А за всички дами списание DIANA подготви огромно разнообразие от летни подаръци- джапанки с чанта, слънцезащитна козметика, плажни и ежедневни чанти, несесери.

Категория: Забавление
Прочетен: 8210 Коментари: 3 Гласове: 0

Ахмет, какъв е твоят герой?image
Всъщност героят от романа на Решат Нури Гюнтекин е с лош характер - алкохолик, който бие и тормози жена си. Нашите сценаристи обаче му приписаха добър характер. Той е вдовец, който живее в провинцията с майка си и трите си деца.

А как се работи с Бенну (Фикрет)?
Бенну е една от най-добрите актриси в Турция. Преди да се включа в сериала, го следях с интерес. По това време играех в друг сериал, но гледах и "Листопад". Аз много харесвам нейната игра.

А каква е разликата между твоето семейство и това, което пресъздаваш в сериала?
Нашият сериал е типичен модел за едно средно турско семейство, с реални отражения на героите в живота. Али Ръза е типичен баща, както Хайрие ханъм е типична турска майка. Дъщерите също, малките деца. И моят герой е характерен турски баща и съпруг. Обаче с тази разлика, че е загубил съпругата си много рано и е принуден да се справя сам с голямото си семейство и тази голяма отговорност, която е като бреме. Колкото и да се опитва, не може да бъде и майка и баща на децата си. Има сблъсък между Джеврие и втората му съпруга Фикрет. Което също е отражение на класическия конфликт между свекървата и снахата. Нещо твърде често срещано в Турция.

Имаш ли приятели на снимачната площадка?
С всички съм близък. Всъщност ние тук сме като едно голямо семейство. Този сериал продължава вече четири сезона, затова всеки се сближи с всеки на площадката. Всички сме приятели – малки и големи. Като почнете от батко Халил (в ролята на Али Ръза) до децата – в ролята на неговата малка дъщеричка Айше и моите 3 деца. Всички сме много задружни. В това число и техническия екип, екипа за грим, костюмите, фризьорите, хората от дублажа, монтажа...

Какво правиш през свободното си време?
Почивам си! Преди всичко прекарвам време със съпругата си. Аз съм младоженец, ожених се наскоро. Старая се да бъда повече вкъщи, а не навън. Някой път се виждам с приятели, сред които и колеги.

Как се справяш с твоята известност?
Хората съвсем естествено проявяват жив интерес към нас в Турция, защото "Листопад" е един от най-гледаните и харесвани филми в историята на турските сериали. Обикновено хората на улицата ме спират, искат да си говорят с мен. Предимно ме питат какво ще стане в следващия епизод или по-нататък. Но в никакъв случай не мога да кажа, че ме притесняват или ми досаждат. Освен това ролята ми е положителна, може би затова хората са настроени толкова положително към мен.


Категория: Забавление
Прочетен: 2729 Коментари: 0 Гласове: 0

 Бихте ли  разказали за вашите български корени, от къде се е преселила вашатаimage фамилия в Турция?
Моето семейство е било доста заможно. Живели са на българо-румънската граница, близо до Черно море. Били са собственици на солни кладенци. По-късно, по време на Втората световна война, се изселили в Турция. И майка ми и баща ми са от там. Били са близки семейства, приятелски, там са се харесали и са се взели. Аз съм се родила в Истанбул.

Ходили ли сте някога в България, търсили ли сте своите корени?
Аз не съм била, но мои много близки роднини ходиха неотдавна да видят родното ни място. Сега било много изоставено. Солниците не работели, били изоставени, обаче видели, че още седи надписа на табелата „Хокна” – името, което ние сме пренесли в Турция и го предаваме на децата и внуците си. Аз не съм ходила, но съм минавала през България на път за Европа. Нищо чудно до ден днешен да имаме някакви далечни роднини там. Може би трябва да ги потърся, да се свържем с тях.

image

Може ли да ми кажете какво е вашето семейство, имате ли деца, внуци?
Имам една дъщеря. И тя завърши академията за изящни изкуства – стъклопис и керамика. Освен това прави много добри карикатури, но като хоби. Имам внучка на 10 години. И тя рисува страхотно, рецитира стихове, пее песни, доста е талантлива. И двете са взели по нещо от мен от моя талант.

Приличате ли си с Хайрие?

Хич не си приличаме, по нищо! Ние сме от старата класа актьори, които не играят себе си, а могат да влизат от една в друга твърде различни роли. По това се отличава добрият артист. Това може би е една от причините хората да ни харесват и обичат толкова много. Аз съм много променлив човек, но явно все пак нещо общо имаме двете с Хайрие, затова толкова сме си паснали с моята героиня.


Категория: Забавление
Прочетен: 4829 Коментари: 0 Гласове: 0

Разкажи ни малко повече за себе си.
Омъжих се на 4 янурари 2010 г. Много съм щастлива, понеже вече не съм само аз, а сме "ние". Аз съм студентка по политология на френски език в Мармарския университет в Истанбул. И съвсем случайно, докато се чудех как да спечеля някой лев, за да се издържам, се записах в една агенция. Но си казвах, че е невъзможно да ме одобрят. Сред толкова хубави момичета, мен ли ще ме изберат! После наистина случайно ме избраха и така стигнах до тук. Искам да подчертая, че не съм завършила актьорско майсторство.

Можеш ли да ни споделиш нещо за съпруга ти, как мина сватбата?
Със съпруга ми бяха приятели в университета, после гаджета. Той не е актьор. В момента прави магистратура. Още не сме вдигали голяма сватба. Само тихо и спокойно подписахме. Свършихме цялата работа с един подпис за брак.
image

Какво е отношението на зрителите към Седеф?
В началото си помислих, че щом Седеф е добро и чистосърдечно момиче, което е истински влюбено в Шевкет, най-вероятно зрителите трябва да я обикнат. Но не стана така, както очаквах!

Какви изненади да очакваме в бъдеще от Седеф?
Ами какво да ви кажа, тя си остава вярна на себе си.

На теб допада ли ти?
Седеф е от този тип хора, с които аз бих се разбирала добре. И на мен ми допадат повече момичета, които са възпитани в добри семейства.

Категория: Забавление
Прочетен: 4885 Коментари: 0 Гласове: 0
12.06.2010 22:42 - Лейля и Неджля

Фахрие Евджен е в ролята на Неджля Текин в хитовия сериал "Листопад. Тя е родена на 4 юни 1986 година. Владее немски, турски, английски и испански.

Гюкче Бахадър играе средната дъщеря на Али Ръза - Лейля. Родена е през 1981 г. в Истанбул. Завършила е школа за изкуства. Предложението да участва в "Листопад" идва малко след като завършва.
image

Изненада ли ви успехът на сериала "Листопад”?
Г.Б. Очаквахме да бъде успешен, но това е трудно да се предвиди. Понякога се работи с много високо качество и отличен екип, но нещата не се получават. Докато снимахме първия сезон бяхме малко предубедени, но в процеса на работа това предубеждение отшумя.

Ф.Е. Родена съм в Германия, израснах далече от Турция. Не бях чела романа на Решат Нури. Прочетох го едва след като получих ролята на Неджля. Още тогава бях убедена, че сериалът ще бъде много успешен.

Къде според вас се крие тайната на успеха?
Г.Б.
Началото на сериала е много драматично и аз бях малко смутена. Чудех се дали хората не се отегчават. "Листопад” е адаптация на известния роман на Решат Нури и зрителите малко или много знаят края на романа. Мислех, че това може да ни постави в неравностойно положение. Страховете ми, слава Богу, не се сбъднаха. Беше планиран само един сезон, но публиката беше толкова очарована, че удължихме снимките с още три сезона.

Ф.Е. Всъщност, всичко, което се случва в сериала, е част от реалния живот. Затова публиката го харесва. Сюжетът засяга семейната структура. Подобни събития биха разтърсили всеки в днешно време. Хубаво е, че "Листопад” съдържа съвременни елементи, различни от оригинала. Събитията, описани в сериала, са много близки до действителността в Турция.image

Приличате ли на героините си в сериала?
Г.Б.
Нямаме много общи черти с Лейля. Нейният живот е много тежък и в началото малко се страхувах, че няма да се справя, но сега съм много щастлива. Аз наистина харесвам характера на Лейля. За мен, като актриса, ролята е голямо предизвикателство.

Ф.Е. Имаме общи черти с Неджля. И двете сме млади. За разлика от мен обаче, тя прави много грешки, за които после съжалява.

Винаги ли сте искали да станете актриси?
Г.Б.
Още от дете бях сигурна, че ще стана актриса. Това не е временен ентусиазъм. Интересувам се много и от музика. Възхищавам се на мюзикъла и се надявам в близко бъдеще да участвам в такъв.

Ф.Е. Моята ситуация е различна от тази на Гьокче. Аз уча социология и психология в Германия. Когато започнах снимките на "Листопад” временно прекъснах обучението си. В телевизионната индустрия попаднах напълно случайно. В момента паралелно уча и работя. Преди да продължа работата си като актриса планирам да довърша следването си.

Прилича ли семейството ви на това на Али Ръза?
Г.Б.
Не. Аз съм едно дете, нямам братя и сестри, затова много се радвам, че по време на снимките мога да казвам "како” и "батко”. В моето семейство царят приятелските взаимоотношения. Сигурно е много трудно да се живее в големи семейства. Често шеговито казвам, че неприятностите в семейството на Али Ръза започват именно от взаимоотношенията между двете сестри.

Ф.Е. Аз имам три сестри. Моето семейство много наподобява на това в сериала. Ние сме голяма фамилия. Баща ми е изключително дисциплиниран и ни строяваше като войници. Майка ми и баща ми са като Хайрие и Али Ръза. Винаги се спазваше традицията семейството да вечеря заедно.

Важна ли е красотата за телевизионната аудитория?
Г.Б.
Красивите хора са предпочитани от публиката. Понякога, докато изпълнявам ролята на Лейля, не мога да разпозная в огледалото дори собственото си лице.

Ф.Е. Красотата е предимство. Но сама по себе си не прави един актьор добър.

Одобряват ли зрителите постъпките на героините?
Г.Б.
Някои зрители са съпричастни със съдбата на Лейля. Ядосват се на Оуз, но аз смятам, че неговият герой не може да бъде променен. Много често получавам писма от жени, които ми пишат: "Оуз не е достоен за Лейля”.

Ф.Е. Не одобрявам някои от постъпките на Неджля. Дори и хората, които ме спират на улицата ме питат: "Неджля, как можа да постъпиш по този начин?”.
Още за героите от "Листопад" можете да прочетете в новия брой на сп. DIANA

Категория: Забавление
Прочетен: 7871 Коментари: 0 Гласове: 0
Халил Ергюн е в ролята на Али Ръза: "Този сериал оставя добри послания за хората. Именно затова "Листопад" се превръща в истинска легенда. Ние даряваме на зрителите възможността да мечтаят", казва актьорът.

image
Кое ви накара да кажете "да" на "Листопад"?
Беше стечение на обстоятелствата. Аз бях много уморен, всъщност въобще не исках да приемам нови роли. Но когато ми предложиха участие в "Листопад", не можах да откажа. Защото сериалът е качествен и съвременен. Ние имаме богата литература. Помислих си, че хората са жадни за добри послания, изпитват нужда от тях. Видях, че с тази поредица можем да дадем нещо на зрителите, така че приех.

Смятате ли, че именно на Али Ръза дължите популярността си?

Да. Въпреки че и преди "Листопад" бях много популярен актьор, сега нещата са още по-различни. Знаех, че проектът ще предизвика голям интерес, но честно казано не очаквах толкова много. Толкова добре ни приеха, че публиката иска още и още.

Приличате ли на Али Ръза?

Разбира се... Въпреки че аз живея в едно модерно общество и имам модерни възгледи в много отношения, също като него имам класически разбирания относно семейните ценности. Аз също бих се застъпил за моралните добродетели. Векове не се променят копнежа на хората да открият смисъл във всяко нещо. Али Ръза се опитва да открие общ език със семейството си, той се развива през годините.

Винаги ви дават ролята на баща. Каква е причината, според вас?
Откакто съм на телевизионния екран, съм в ролята на баща. Вероятно съм по-добър за тази работа. Но има и още нещо, когато бях млад, нямаше толкова продукции, не се правеха сериали. Телевизията се промени много. Изглежда ми е писано винаги да играя ролята на баща.
image
Снимате вече четвърти сезон...
Всяка година изглежда като ново начало и вълнението, което изпитвахме на първия снимачен ден, се завръща. Интересът на публиката е все още жив. Докато сериалът се харесва, не смятам да се отказвам.

Не мислите ли, че удължаването на сериала може да е с обратен ефект?

Не. За мен "Листопад" е един добър проект. Този сериал предлага примери за младите.

Променя ли се Али Ръза в четвъртия сезон?
Али Риза не може да се промени коренно. Хората, които следят сериала, знаят, че той  се тревожи за децата си. Разбира се, през годините той се развива, има малко по-широк мироглед, но не противоречи на принципите и разбиранията си.

Мислите ли, че успехът на сериала се дължи на семейната история?

Всеки има семейство. А "Листопад" влияе на зрителите. Ние като екип, се сработихме много добре. Всички актьори си паснахме. А истината е, че и зрителите се идентифицират с историята.

Днешните семейства не са така обединени, както някога. Смятате ли, че семейството ще бъде отново същото?
Не виждам как може да стане това. Семействата се разделят, особено когато попаднат в големите градове.

След края на снимките на "Листопад" какво идва на дневен ред?
Всяка година ми правят различни предложения както за театрални постановки, така и за филми. Имам някои проекти в областта на киното, но е трудно да се съвместяват със снимките на "Листопад".

Още за героите от "Листопад" можете да прочетете в новия брой на сп. DIANA
Категория: Забавление
Прочетен: 7518 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 12.06.2010 22:21

imageКоя е всъщност непоносимата свекърва - баба Джаврие,  която зарежда "Листопад" с много емоции и хумор.

Невероятно талантливата Гюлен Йоктен е родена през 1941 г., още от дете играе в театрални пиеси. През 60-те започва активно се снима в редица филми, които и носят големи успехи популярност, като комедийния жнр е нейната стихия. Зад гърба си има над 50 филма. По повод външността си,  69 годишната актриса е споделила, че счита себе си за доста непривлекателна , но въпреки това не би легнала под хирургическия нож за нищо на света .

image

Още за героите от любимия ви сериал можете да прочетете в новия брой на сп. DIANA

Категория: Забавление
Прочетен: 6333 Коментари: 0 Гласове: 1

image Това е реална 120-годишна къща, намираща се в кварталрбей в Истанбул.
Нейният собственик Изет Тузджуоолу дава дома си под наем на различни кино и телевизионни компании от далечната 1982 като досега в нея са заснети над 25 продукции.

За себе си собственикът е отдели само 2 помещения на втория етаж, а останалата част от къщата се използва за снимки, като единствено е разрешено да се подмнея мебелировката и интериора, но не и някакви по-генерални промени.

Категория: Забавление
Прочетен: 8401 Коментари: 5 Гласове: 0

image
- Притесняваш ли се, че хората те идентифицират с Ферхунде?

- Хората имат различни нагласи. Някои я харесват други – не. Има такива, които ме свързват директно с образа на Ферхунде, особено някои стари жени ме хулят и викат: “Засрами се, бе, жено!” Но младите туркини много ме харесват. Това според мен се дължи най-вероятно на това, че с играта си аз се опитвам да обясня едновременно защо тази жена се държи по този начин, кои са причините, които са я докарали дотук. От друга страна моята героиня всъщност носи в себе си подводните мисли на всяка една жена. Това, което всички таят дълбоко в себе си, а може би даже тайно мечтаят - да бъдат като нея. Ферхунде прави експлозиите в зрителския интерес, когато сериалът започва да губи ритъм. Прави такива неща, които традиционната туркиня не би могла даже да си мечтае, камо ли да върши. Затова успоредно с критиките към нея много жени явно я подкрепят и като ме срещнат, ми казват: “Продължавай в същия дух!” В същото време това е смешно, защото тя е лошата, но и най-интересната героиня във филма и хората споделят това с мен. А и Ферхунде е твърде умна, хитра, находчива, смела, облича се стилно. И те явно харесват тези нейни черти.

 

- Ферхунде е много амбициозна жена. В живота ти имаш ли нейната амбиция?
- Аз също съм амбициозна, но амбицията ми е насочена в различна посока. Докато Ферхунде се възползва от хората, за да извлече полза за себе си, аз се боря сама.

-Притесняват ли те любовните сцени?
- Защо да ме притесняват? В реалния живот целувките са нещо естествено. Да се целуваш пред камера е като да пиеш вода.

- Какво е определящо при избора на актьори: талантът или красотата?
- Ще ми се да вярвам, че е талантът, но за съжаление, това не е така. Красотата е предимство в този бранш.

Цялото интервю можете да прочетете в новия брой на списание DIANA.
Категория: Забавление
Прочетен: 9748 Коментари: 2 Гласове: 0
Халил Ергюн: Новото приключение започва!
Пълното му име е Халил Ибраим Ергюн, роден е на 8 септември 1946г. в Бурса. След това завършва политология в Университета за полит-науки в Анкара. Започват заминанията си по актьорско майсторство. В Анкара работи заедно с имена като Васъф Йонгьорен, Мустафа Алабора (познат ни от сериала „Пътищата на съдбата”) и Ердоан Акдуман. Получава прозвището „народен артист”. През 1974г. започва кариерата му на снимачната площадка. Първата му роля е във филма на Йълмаз Гюней „Път”. От 1975 до днес актьорът е участвал в 73 филма, сериали и театрални постановки.
В сериала „Листопад” Халил Ергюн изпълнява ролята на Али Ръза.
image
Гювен Хокна: Хайрие е слаба жена
63 годишната актриса Гювен Хокна изпълнява ролята на Хайрие в сериала „Листопад”. Позната е на зрителите в Турция с ролите си в „Жените на Ферхунде”, „Вълчата долина”, „Втора есен”, „Зерда” и „Листопад”. Освен в сериали, тя се снима и в киното. Кариерата и обаче започва като театрална актриса.
Ето какво казва актрисата, превъплъщаваща се в ролята на Хайрие.
„Сълзите на Хайрие не пресъхват. В реалния живот има сцени, които са дори по-травматични от събитията в сериала. Хайрие изживява драматични събития. Тя е обсебена от мъката. На моменти игнорира мъжа си. В нея има много силен майчински инстинкт. Хайрие ми даде отговори на много въпроси, които преди това си задавах. Много хора правят ужасни неща за пари. При нея движещата сила е любовта към децата й. Всяко човешко същество се променя с течение на времето. И разбира се, има моменти на възходи и падения. Но за мен Хайрие е типичен пример за слаба жена...”


Дениз Чакър: Ферхунде ме изненадва понякогаimage
28-годишната турска актриса Дениз Чакър изпълнява ролята на Ферхунде в сериала „Листопад”. Тя е родена в столицата Анкара, на 31 декември 1981 г. Първото й телевизионно участие е през 2004 г. в сериала „Ако жената поиска”. Година по-късно се снима в сагата „Любов между двама”.
„Героинята ми се променя във времето. Тя не е положителна, но понякога може да бъде добронамерена. Тя е като много жени, които живеят един показен живот. Но един ден осъзнават, че иска нещо просто, обикновен живот. При Ферхунде настъпва момент, в който изглежда много уморена от живота. Често казва: „Искам само спокойствие”. Аз останах изненадана от героинята си. Предполагам, че и публиката ще се изненада. Но аз не мисля, че Ферхунде може да изгради нормален живот”, коментира актрисата Дениз Чакър.


imageБену Йълдъръмлар в ролята на Фикрет
Актрисата, спечелила множество награди за ролята на Фикрет, в реалния живот има една дъщеря – Ада. Актрисата е родена на 22 Ноември 1969 г. Първите й телевизионни участия са в младежки програми на държавната телевизия TRT пред 1988г. През 1990 завършва Истанбулския държавен университет и се снима в първия си сериал, след което заминава за Англия. В Лондон учи 2 години курс по „Драматизация” в университета в Уестминстър. След завръщането си в Турция Бену се снима в различни телевизионни програми, на Канал 6, Канал 4, Стар ТВ и АТВ.
„Екипът на сериала е много добър. Вече в продължение на три години се снима „Листопад”. Краят на четвърти сезон е планиран за януари 2010 година. Но дали сериалът ще свърши тогава, зависи от рейтингите”, казва актрисата.



 
Категория: Забавление
Прочетен: 50838 Коментари: 39 Гласове: 1

image
Али Ръза Текин
(Халил Ергюн)

Един баща, който е готов да направи всичко в името на децата и да запази доброто име на семейството си. Той поставя семейните ценности, честта и достойнството преди всичко.

 Хайрие Текин (Гювен Хокна)

Майка, която често застава между децата и съпруга си. Дотолкова е обсебена от чувството за чест на Али Ръза, че не успява да покаже обичта към децата си и да забележи кой държи на нея. Но не е толкова съзнателна като Али Ръза.

 Фикрет Текин (Бену Йълдъръмлар)

Най-голямата дъщеря в семейството и любимката на татко. Господарка на търпението и вярата. Разбира всичко, което вижда, но характерът й е труден за обяснение. Фикрет е скъпоценният камък на Али Ръза. Тя играе и ролята на разказвача в сериала.

 Шевкет Текин (Хакан Кючюкчетин)

Единственият син в семейството и най-голямата му надежда. Често си играе с живота. Голямата липса на опит му докарва много неприятности на главата. Но с времето успява да се смири, да разбира и да се учи. Опитва се да се пречисти от алчността на Ферхунде и от раните, нанесени от нея.

 Ферхунде Кара (Дениз Чакър)

Единствената стара булка в семейството. Лошото детство и неприятните спомени от миналото описват най-добре характера й и хвърлят най-много сянка върху сегашното й поведение. За да може да повярва в себе си тя чувства, че трябва да се въздържа от това да прави злини. Най-голямата й цел е да живее по-добре и да поема от уроците на живота.

 Оуз Айхан (Толга Карел)

Какво следва от това, когато се противопоставяш на Али Ръза? Целта на Оуз е колкото е възможно по-скоро да забогатее, за което е готов да направи всичко. Но животът го учи на много неща. За да избяга от миналото си, Оуз е на път да стане добър човек.

 Неджля Текин (Фахрие Евджен)

Неджля е четвъртото дете в семейството. Умно и работливо момиче. След като се омъжва, тя се чувства като предмет, но бързо успява да направи живота си по-разнообразен и очарователен.

 Лейля Текин (Гьокче Бахадър)

Тя е трето дете в семейството. Надеждата на баща си. Но уви, не е подготвена за живота в Истанбул.

 Тахсин Башсой (Ахмет Сарачоолу)

Тахсин е мъж в зряла възраст. Единственото му желание е да има щастливо семейство.

 Джеврие Башсой (Гюлен Йоктен)

Майка на Тахсин.

 Седеф (Седа Демир)

Седеф е едно невинно момиче, съседка на семейство Текин. Романтично увлечена е по Шевкет. Има силен характер, макар да изглежда тиха и кротка.

 Нейир Ханъм (Бедия Енер)

Майка на Седеф. Тя е отгледала дъщеря си и за нея е и баща, и майка. Понякога е с по-труден характер и от госпожа Хайрие.

image

Категория: Забавление
Прочетен: 16735 Коментари: 13 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: listopad
Категория: Забавление
Прочетен: 400462
Постинги: 13
Коментари: 95
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930