Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Харун си търси жена, пада си по мургави

отпечатай новината

13.02.2010 09:00 | Видян 20842 пъти | Гласували 6

Харун си търси жена, пада си по мургави

Актьорът Серхан Яваш, изиграл ролята на Харун в сериала Незабравима, тръгва на околосветско пътешествие през месец май. Пикантната новина бе съобщена лично от тв звездата, който е участвал в повече от 100 рекламни филми и клипа.
37-годишния Яваш отдавна е почитател на пътуванията. През тази година той  е решил да сбъдне своята мечта. Заедно със свои приятели, които са известни турски предприеамачи, той ще посети различни екзотични дестинации. Компанията ще се забавлява  на борда на последен модел яхта.  Харун е избрал да събира тен някъде около Карибите.
Серхан споделя, че по време на пътешествието ще бъдат изцяло мъжка компания. “Това не означава, че няма да срещна някоя смугла красавица, която може да плени сърцето ми”, споделя с усмивка главният герой в Незабравима. Той признава, че си пада по тъмни и екзотични жени.
Както СЛАВА вече писа през 1999 г. актьорът се жени, но бракът му, продължава само четири години. През 2001 г. се ражда дъщеря му Елиф. Докато учи в Спортната академия в Истанбул, Яваш става известен треньор по тенис. Клюкари твърдят, че много богати красавици се записвали на уроци при него, с надеждата да го оплетат в мрежите си. Това обаче не се случвало често, тъй като Харун си имал принципи, и държал на жена си.
„Не се смятам още за актьор, защото нямам никаква подготовка. Никога не съм учил и актьорско майсторство. Може би затова не мога да играя театър пред жените”, споделя красавеца в едно от последните си интервюта.

Нери Мурад, специален кореспондент на СЛАВА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !