Добре дошли на всички почитатели на хитовия сериал "Мелодията на сърцето"
по книгата на турския писател Решат Нури Гюнтекин.

Кой заслужава да спечели сърцето на Ламия?

вторник, 29 декември 2009 г.




Аслъ Тандоан - ЛамияРодена на 2 април 1979 г. в Анкара в семейство на балетист и художничка. От малка се занимава с музика, балет, кунг-фу, алпинизъм, стрелба, конна езда, а на 11г. става най-младата , получила сертификат за водолаз.Завършила е Националната консерватория Hacettepe университет в Анкара, работи в национална Опера и Балет в Анталия. След разговор между нейн мениджър и Истанбул, тя заминава в Истанбул. Трябва и 6 години участие като поддържащи роли в сериали- докато през 2006-7 г. водеща роля в Kabadayı я предопределя в кастинга за ролята на Ламия в следващия сериал - Мелодия на сърцето

Иит Йозшенер /Джемил / 37 годишен ерген, роден в Измир.Говори перфектно френски и английски език.Завършва Йълдъз Технически университет - Електроника и комуникационна техника.- мастер в KOЧ Университет . На 22 год. започва обучение по актьорско майсторство в Şahika Tekand Студио .По време на обучението играе в театрални постановки и участва в театрални фестивали в България, Македония и Гърция. Той е типичен театрален актьор , независимо че вече 8 години има много успешни роли във филми и сериали, а участието му в последния сериал- Мелодия на сърцето му носи място сред най-добрите актьори. От 2001 год. е един от основателите на Обществен Театър „Магазин” , където и досега играе.Награди : 2003 г. Лос Анджелис – Международен фестивал - филм Crude( Суров) и в Сиатъл – САЩ- Международен филмов фестивал – Специална награда на журито.Хоби – безмоторно летене, гмуркане, плуване и йога.

Йозге Йозгер - Джавидан Преди 2 години , в Анкара, откъдето е Йозге , тя се омъжва за актьора Тансел Йонгел ( Керим от " На сбогуване.) Завършила е Университета в Анката- мастер - Театър. Звездата й изгрява с една от главните роли в сериала Юнска нощ; играе активно в Градски Театър; мечтае да играят заедно със съпруга й заедно . На 30-ия си рожден ден, Йозге получава от Тансел диамантена огърлица от бяло злато със 48 диаманта .....

Бурак Хаккъ присъствал на раждането на сина си

Бурак Хаккъ е един от малкото турци, присъствали на раждането на детето си. 37-годишният актьор, който изпълнява ролята на Кенан в турския телевизионен сериал „Мелодия на сърцето”, е известен с привързаността си към семейството си.
Той е женен щастливо от 2001 г. за Сема Шимшек, популярна турска манекенка, която миналата година роди сина му Рюзгар. Двамата планират да имат още деца.
В интервю по случай Деня на бащата Буррак Хаккъ разказва, че след приключването на снимките на „Мелодия на сърцето” отделя много време, за да си играе с Рюзгар. Той разказва, че след появата на детето прекарва много време в къщи, за да помага за отглеждането му и се справя “като майка” с храненето и приспиването.
В помощ на Сема за отглеждането на малкия Рюзгар й помага по-голямата й сестра. Сема, която е от семейство с три деца, иска в скоро време да има още деца.
Бурак, както съпругата си, която сега е на 33 години, е бил над десет години манекен и модел и има над 1000 дефилета на подиума.
Той е завършил икономика в Истанбулския университет и благодарение на добрите си оценки, получил възможност да специализира в Швейцария. Там не успял да се адаптира и се върнал в Турция. По това време е играл професионално баскетбол, но ангажиментите му като модел сложили край на спортната му кариера.
Превод на песента
От устните към сърцето
Събуди се събуди се от безкрайните сънища събуди се много е късно вече много е късно издръж сърце на тази болка издръж безпомощен съм много е късно още един мой ден би ли минал без теб разпилян съм,сам самичък съм тази любов бе пристанището в което се подслоних моля те ,погледни в сърцето си ах аз съм там с чакане ще спре ли болката ми няма ли лек за моето мълчание /тишина/ ден след ден кървейки любовната болка разпилява,разрушава и с времето отминава събуди се от безкрайните сънища събуди се много е късно вече много е късно издръж сърце на тази болка издръж безпомощен съм много е късно още един мой ден би ли минал без теб разпилян съм,сам самичък съм тази любов бе пристанището в което се подслоних моля те ,погледни в сърцето си ах аз съм там с чакане ще спре ли болката ми.
Актьорски състав :

Аслъ Тандоган : Ламия Сьонмез/Пашазаде
Бурак Хакъ : Хюсеин Кенан Гюн
Игит Йозшенер : Джемил Пашазаде
Йозге Йоздер : Джавидан Меричоолу
Фадик Севин Атасой : Лейла Пашазаде
Кьоксал Енгюр : Саиб Пашазаде
Салахсун Хекимоголу : Вефик Меричоолу
Лейлифер Къзгънюрек : Мелек Гюн
Гюзин Алкан : Макбуле Кьоксал
Гьозде Кансу : Нимет Башар
Левент Гюнер : Шюкрю
Айтен Сойкьок Токгьоз : Енисе
Мехтап Байри : Афифе
Мерич Башаран : Сузан
Юнус Гюнер : Намък
Баръш Хайта : Назъм
Айшен Барутджуоголу : Маджиде
Йозлем Сагдъч : Гюлай
Дениз Тюркали : Шахика
Рафи Емексиз : Кахия Иляс
Йозгюр Ураш Йозаслан : Баръш
Лале Кангал : Ипек