Лица За звездите

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Добави коментар

Туба Бююкюстюн - звездата от "Огнено сърце" е сред най-скъпо платените турски актриси, а ролята ѝ в сериала я среща с голямата любов Онур Сайлак...
Туба Бююкюстюн - звездата от "Огнено сърце"  е сред най-скъпо платените турски актриси, а ролята ѝ в сериала я среща с голямата любов

Туба Бююкюстюн


Турската звезда Туба Бююкюстюн от „Огнено сърце” поиска нестандартен подарък от своите близки за новородените си дъщери близначки. След като на снимачната площадка на хитовата поредица звездата откри голямата любов в лицето на актьора Онур Сайлак, вместо подаръци за новородените си деца, тя пожела от приятелите и почитателите си дарения.

Туба Бююкюстюн Причината за това е мечтата ѝ да засади горичка, която да носи имената на децата Мая и Топрак, а всички които се включиха в инициативата получиха специален сертификат за участие.

Туба е сред най-скъпо платените турски актриси, а за образа на Хасрет в "Огнено сърце" получава 30 хиляди турски лири на епизод. Зрителите на Диема Фемили могат да я видят в епизодите на хитовата поредицата всеки делничен ден от 22.00 часа.

Звездата, която е завършила Сценични декори и костюми в академията за изкуства "Мимар Синан", започва своята кариера с участието си в рекламни телевизионни продукции.
С Онур, с когото си партнират на екрана в „Огнено сърце”, се познават от пет години, от времето, когато са участвали в "Гордата Аси". Щастливите влюбени обаче стават близки по-късно и след много емоционална седеммесечна връзка решават да се оженят, след като разбират, че Туба е бременна. Хубавата вест, че ще станат родители на близначки, идва веднага след сватбата им в тесен кръг в Париж.

Туба Бююкюстюн

За да бъде постоянно с децата в истанбулския квартал Джаддебостан и прекрасната им къща за милион долара, Туба отхвърля няколко привлекателни предложения,
последното от които е за новата телевизионна версия на "Госпожа Дила". Въпреки съблазнителната оферта, а и участието в сериала на съпруга ѝ Онур Сайлан, актрисата отказва, тъй като снимките ще са далеч от дома – в морския курорт Бодрум. „За мен дъщерите ми са на първо място, а работата е след тях”, казва тя, като според турските медии, лишавайки се от този професионален ангажимент, ще загуби около 750 хиляди турски лири от хонорари.

Туба Бююкюстюн

„Огнено сърце” – всеки делничен ден от 22.00 часа по Диема Фемили

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн , Огнено сърце

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...

Срещи и раздели в „Под липите”

Туба Бююкюстюн почива в Италия, за да не бъде снимана пак по бикини...

Туба Бююкюстюн - най-красивата и най-успешната актриса в Турция